Voor Sportbedrijf Rotterdam heeft Skander een uniek zwemelsconcept ontwikkeld. Cleo gaat stiekem mee met haar oom Cleo op wereldreis. Ze kan niet zwemmen en dat leert ze onderweg tijdens dit aansprekende avontuur. Kinderen krijgen bij aanvang van hun zwemlestraject een map met het verhaal van ‘Cleo & Otto’, en een geintegreerde verzameldoos waar ze de polsbandjes van elk niveau en de Rotterdamse gouden munt kunnen bewaren. Ook is er voor elk kind dat het A, B en C-diploma behaald een passende medaille in thema.

Uniek is de QR-code op elke verhaalpagina. Die biedt de mogelijkheid aan kinderen om het verhaal voorgelezen te krijgen als bijvoorbeeld een ouder de Nederlandse taal onvoldoende machtig is. En natuurlijk is het ook gewoon leuk om naar ‘Cleo & Otto’ te luisteren als Loes Luca het verhaal voorleest. Benieuwd? Luister dan hier naar het verhaal: https://www.sportbedrijfrotterdam.nl/zwemles/informatiepagina

Aankleding en merchandise

Het zwemlesconcept is ook doorgetrokken in de aankleding en merchandise. Zo zijn er o.a. flexibele schermen, vlaggetjes boven het zwembad, sleutelhangers, broodtrommels en drinkbekers.